3-4 Eylül tarihlerinde 7’si düzenlenen Eskişehir Rallisi, otomobil sporları tutkunlarının yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Son dört yılın Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu; Eskişehir Rallisi’ni zaferle tamamlayarak, Türkiye Ralli Şampiyonası birinciliği için önemli bir avantaj sağladı.

Türkiye’nin en eski ve en köklü uluslararası otomobil sporları organizasyonu Türkiye Rallisi, 3 Eylül Cumartesi günü saat 15:45’de Espark’da verilen start ile başladı. 54 pilotun mücadele ettiği ve yarış severlerin büyük ilgi gösterdiği Eskişehir Rally’de son dört yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar birincisi Simin Bıçakcıoğlu, yarışı birincilikle tamamladı.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ile Serkan Okan co-pilotluğunda yarışan Bıçakcıoğlu, CPM Yazılım ve Palamut Group ana sponsorluğunda Klass Magazin, A&S Transport katkılarıyla yer aldığı mücadele için; “2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’na hızlı ve güzel bir başlangıç yaptık. 5. etap olan Eskişehir Rallisi’nde birinci gelerek Türkiye Ralli Şampiyonası için önemli bir avantaj yakaladık. Her bir yarışın hatta saniyelerin önemi çok büyük. Eskişehir ve çevre bölgelerden gelen ralli severlerin de katılımı ile çok keyifli bir haftasonu geçirdik.” dedi.